Pirttikankaan ampumarata

Kiitos kuluneesta kaudesta 2022

Kiitos kuluneesta kaudesta – tapaamme jälleen esi kesänä.

Kauden 2022 uusia harjoittelumahdollisuuksia

Pirttikankaalle hankittiin uusia heittimiä keväällä 2022 – mm jäniskiekko.

Tervetuloa!

Ampumaradan kahvion ja ampumiseen opastavan henkilön vuokrausta voit tiedustella radan hoitajalta Ilkka Väisäseltä puh. 050-413 7890 tai kalvolan.metsastysseura@gmail.com.

Pirttikankaan ampumarataa käyttävä henkilö sitoutuu noudattamaan ampumaradan järjestyssääntöjä. Säännöt ovat nähtävillä radan ilmoitustaululla.

Ampumaratatoimintaa on Kalvolan Metsästysseurassa harjoitettu vuodesta 1911 lähtien. Ensin Kalle Leipälältä vuokratuilla mailla Keikkalassa, sittemmin Savinimen louhoksella ja 1988 ampumaratatoiminta vakiintui Pirttikankaalle. Pirttikankaan ampumarata on vanha soranottoalue, joka aluksi vuokrattiin  Kalvolan kunnalta vuonna 1988. Pirttikankaalle rakennettiin kaksi metsästysammuntarataa , yksi trap-rata ja huoltorakennus 1990-luvun alussa. Pirttikankaalla pidettiin tuolloin aktiivisesti riistapolkukilpailuita ja harjoitusammuntoja. Ampumaradan huoltorakennus palvelee ampumatoiminnan lisäksi seuran kokousten pitopaikkana, koulutuskäytössä ja erilaisten seuran juhlien ja urheilukilpailujen (mm. suunnistus) pitopaikkana.